Hej Randrusianere 

Vi er lige nu ved at samle personer til et projekt, som skal reducerer medicinforbruget og samtidigt mindske antallet af patienter med hovedpine i og omkring Randers. Vi mener at spændingshovedpiner er alt for udbredt og behandlingen er stort set kun medicinsk og kun som en overvejelse skal man tænke forbyggende som læge.
Det gælder ikke for os som kiropraktorer! Vi tænker styrkende OG forebyggende for vores patienter HELE tiden og gør meget for at sikre optimal funktion i led-, muskel- og nervesystemet.

Officielt fra en danske behandlingsvejledning så har 1/3 af befolkningen spændingshovedpiner flere gange om måneden - det er alene i Randers Kommune ca 33.000 personer !!! 10% af disse har spændingshovedpine ugentligt og 3% har det oftere (nærmest kronisk) 

Dette vil vi gøre noget ved - og du er hermed inviteret

Helt konkret, så vil vi gerne have fat i 35-55 årige kvinder - som døjer med hovedpineklager og har gjort det i så mange år, så det nærmest er en vane. 
Det er vores forventning at du kender til det er journalisere dine hovedpiner i form af enten en hovedpinedagbog eller -kalenderen. 
Hvis du IKKE kender dem, så kan de hentes her...http://dhos.dk/hovedpinekalendere-og-dagboeger/ 

Efter en grundig forundersøgelse med Røntgenbilleder og en præsentation af dine specifikke fund/problemer - så bliver der lagt en behandlingsplan som typisk kommer til at løbe over 4 uger med op til 3 behandlinger/uge. Der bliver løbende spurgt ind til udviklinge af dine symptomer - men senest efter 4 uger gøres der en officiel status, hvor vi sammen kigger på din hovedpinedagbog og konstaterer om ikke kiropraktik også har hjulpet dig. 

Vi vil meget gerne tilbyde vores behandlingsplan til 1000 personer i Randers og omegn.
Hvis vi skulle være så heldige at nå derop, så er prisen, 3000,- for et fuldt forløb på 12 mdr. uden begrænsning.
Hvis der er kun bliver tale om 500 personer så er der tale om 6 måneders behandling. 
Hvis der kommer 250 personer bliver behandlingstiden reduceret til 3 måneder - men det vil stadig være rigeligt til at afhjælpe MANGE hovedpiner

Antallet af tilmeldte opgøres den 1/5 så spred rygtet til dig og dine bekendte, så I kan få styrkende og forebyggende behandling for hovedpine. 

Derudover donerer vi 10% af omsætningen til sundhedsfremmende projekter i Randers Kommune. 
Vores ønske til dig er derefter at du evt. vil henvise min. 2 af dine veninder til vores projekt, så vi fortsat kan hjælpe andre med at forebygge deres hovedpiner - og leve nemmere

Hvis dette har vagt din interesse så send os en mail på hovedpine@kiropraktikdanmark.dk