Nu kom billetterne

Med let forsinkelse kom billetterne endeligt frem til vores slidgigtdag og vi kan nu tilbyde alle interesserde at de kan afhentes på hos klinikken kiropraktorerne.com, Århusvej 102, 8940 Randers SV - Prisen betales kontant: kr 25,- FØR dagen og 75,- PÅ dagen.
Der er flg. åbningstider: 

mandag: 7-12 samt 18-21
tirsdag: 7-15, samt 18-21
onsdag: 8-13
torsdag 7-15, samt 18-21
fredag: 7-13


 

 

 

Gymnastik springhold får besøg af KiropraktikDanmark

Fredag d. 12. september 2014 besøger KiropraktikDanmark Bjergsnæs Efterskole. Denne aften er det bl.a. at snakke med Randers Gymnastik Forenings springhold om sportsskader, forebyggelse og træningsmetoder.

Det er vigtigt, at unge gymnaster og sportsudøvere er klar over, hvordan de bedst muligt kan passe på deres krop, deres led og muskler. KiropraktikDanmark håber også på, at forældrene deltager denne aften, så de ligeledes får styr på hvordan de kan forebygge skader hos deres børn.

Har du et barn, som jævnligt dyrker sport, og vil du gerne vide mere om hvordan I kan forebygge unødvendige sportsskader og skavanker. Så skriv eller ring til KiropraktikDanmark. Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit barn.

 

 

Gode råd om kolesterolbehandling

Er du bekymret over dit høje kolesteroltal?

Her kommer nogle fakta, som kolesterolkampagnens forkæmpere har "glemt" at fortælle os:

  • Mere end tyve studier har vist, at ældre mennesker med et højt kolesteroltal lever længst
  • Et højt kolesteroltal er ikke en risikofaktor for kvinder
  • Intet kolesterolsænkende eksperiment har lykkedes med at forlænge livet for kvinder
  • Intet kolesterolsænkende eksperiment har lykkedes med at forlænge livet for raske mænd, hvis eneste "sygdom" er et højt kolesteroltal
  • Et højt kolesteroltal beskytter mod cancer og infektionssygdomme
  • Kolesteroltallet hos patienter med akut hjerteinfarkt er lavere end normalt

Forsikringsordning

KiropraktikDanmarks forsikringsordning fokuserer ikke på dine skader, men på at undgå skaderne. Vi tilbyder derfor en forsikring til børn og deres familier, hvor der ikke er nogen begrænsning i antallet af behandlinger og hvor der ønskes et samspil imellem kiropraktor, fysioterapeut og patienten. 

Det er vigtigt, hvis du ønsker at forebygge skader, at du træner dine led og muskler. Det styrker samtidig dit nervesystem, så hele kroppen fungerer så optimalt som muligt.

Se forskellen her, på et abonnement igennem KiropraktikDanmark og et almindeligt forløb.

 

Husk - hvis du er med på RgF' springhold - så kan du melde dig til INDEN den 1/10 - hvis du vil have rabatten - og så er du medlem i et år.