Kommende aktiviteter

Sundhedsdag 2017

Sundhedsdag hos Kiropraktik Danmark i samarbejde med kiropraktorerne.com

Lørdag d. 21. januar 2017 holder vi en spændende sundhedsdag på klinikken på Århusvej 102, 1. sal.

Vi får besøg af Mette-Marie Linding, som vil fortælle om det helsebringende og energirige, basiske vand fra den danske afdeling af Chanson. Der vil selvfølgelig være smagsprøver på det sunde vand og demonstration af, hvordan du kan få dette rene vand indført i dit hjem.

Beatrix Fisker vil vise øvelser fra træningsformerne bodyART® og STOTT Pilates® og fortælle om disse træningsformers gavnlige indvirken på vores helbred. BodyART® er den nyeste form for træning i Randers, og Beatrix er den eneste underviser i Danmark inden for denne træningsform. I kiropraktorernes dejlige træningssal har Beatrix træningshold flere gange om ugen.

Efterhånden har de fleste nok hørt om fiskeoliens gavnlige virkning på vores krop? Nu har du muligheden for at høre Gitte Johansen fortælle om Eqology fiskeolie og dennes specielle virkning. Denne olie er udelukkende fremstillet på torsk fanget i det arktiske ishav, og dette faktum giver olien ekstra gode kvaliteter. Gitte er også kostvejleder og besvarer også gerne spørgsmål om din kost denne dag.

Fra klinikkens side vil Kirsten Thorhauge, Henrik Thorhauge og Jørn Jensen være til stede. Kirsten vil fortælle om børn og kiropraktik, Henrik er specialist i slidgigt og Jørn er ekspert i massage, akupunktur og laserbehandling.

Dagens program:

  • 09.45-10.00 Dørene åbnes
  • 10.00-11.00 Foredrag i salen v. Henrik Thorhauge
  • 11.00-13.00 Gå rundt og besøge vores stande i klinikken. Der er også mulighed for at nyde smagsprøver på lækker frugt fra Kiwi, Bøsbrovej, Vorup, og som altid giver vi gerne en kop kaffe eller kakao
  • 13.00 Tak for i dag

Husk også; vi har gratis parkering lige uden for døren.

Tilmelding til dette fantastiske arrangement til klinik@kiropraktorerne.com eller på tlf. 88 80 72 10 senest torsdag d. 19. januar 2017 kl. 12.00

Vi glæder os til at se jer!

 

Læs mere...

Slidgigtdag 2016

Vi gentager successen fra 2015. Se billeder og omtale fra sidste år her

Med engagerede behandlere og nysgerrige gæster var vores slidgigtdag i 2015 så stor en succes, at vi gerne vil gøre det igen. Det er lykkedes os i den grad at placere os selv med fokus på Forebyggende for slidgigt & Styrkende for nervesystemet


plakatSlidgigt er en kronisk sygdom som rammer alle i mere eller mindre grad – 50% af alle 40-årige har slidgigt og 100% af alle 60-årige. Ofte får man dog at vide at der ikke er noget at gøre og at man ”bare skal lære at leve med det”.
MEN - der er mange ting som man selv kan gøre for at leve bedre med sin slidgigt. Træning, vægttab, kost og led/muskelbehandling er vigtige elementer her. 
Vi holder foredrag lørdag den 16. januar kl 13-17 i RgF-hallen, Østre Boulevard 29, 8930 Randers NØ. (ved Jysk Vin)

Til dette foredrag vil kiropraktor Kirsten Thorhauge fortælle om slidgigt – mens Fysioterapeuter fra Randers Fysioterapi vil fortælle om Fysioterapi og GLA:D Træning.

Som ved vores andre slidgigtdage vil der også være mulighed for at blive screenet af forskellige behandlere – læge, kiropraktorer, fysioterapeuter, massører og fodterapeuter. 

Billetter kan hentes hos kiropraktorerne.com på Århusvej indtil dagen før og koster 25,- kr. 
Man kan også komme ind på dagen ved at betale 75,- kr. (kontant) i døren.

Læs programmet her.

Program:
kl. 13.00 Velkomst v/ Henrik Thorhauge, kiropraktor
kl. 13.15 Slidgigt-foredrag v/ Kirsten Thorhauge, kiropraktor
kl. 14.30 Screening ved forskellige behandlere
kl. 15.30 Fysioterapi & GLA:D Træning v/Mikael Jørgensen m. fl
kl. 16.30 Screening ved forskellige behandlere
kl. 17.00 Afslutning på dagen

Der vil undervejs være gratis frugt, sandwich og vand. 

Tid: 16. januar kl 13-17 i RgF-hallen v/Jysk Vin
Adresse: Østre Boulevard 29, 8930 Randers NØ. – se kort

Det sagde sidste års deltagere:

 

Læs mere...

18. april - Tre-For Arena, Ambolten 2-6, 6000 Kolding

 

Læs mere...

11. april - GRATIS Slidgigtforedrag fra kl. 10-15, ”Lev bedre med slidgigt”.

Vi gentager successen fra januar. Med engagerede behandlere og nysgerrige gæster var vores slidgigtdag i januar så stor en succes, at flere mennesker gik forgæves. Der har siden været meget stor interesse for slidgigt og derfor vil vi gerne lave endnu en dag.

Læs mere...

17. Januar - Fremtidens Foreningshus, Udbyhøjvej 189, 8930 Randers NØ - KiropraktikDanmark

 

Læs mere...