Sundhedsdag 2017

Sundhedsdag hos Kiropraktik Danmark i samarbejde med kiropraktorerne.com

Lørdag d. 21. januar 2017 holder vi en spændende sundhedsdag på klinikken på Århusvej 102, 1. sal.

Vi får besøg af Mette-Marie Linding, som vil fortælle om det helsebringende og energirige, basiske vand fra den danske afdeling af Chanson. Der vil selvfølgelig være smagsprøver på det sunde vand og demonstration af, hvordan du kan få dette rene vand indført i dit hjem.

Beatrix Fisker vil vise øvelser fra træningsformerne bodyART® og STOTT Pilates® og fortælle om disse træningsformers gavnlige indvirken på vores helbred. BodyART® er den nyeste form for træning i Randers, og Beatrix er den eneste underviser i Danmark inden for denne træningsform. I kiropraktorernes dejlige træningssal har Beatrix træningshold flere gange om ugen.

Efterhånden har de fleste nok hørt om fiskeoliens gavnlige virkning på vores krop? Nu har du muligheden for at høre Gitte Johansen fortælle om Eqology fiskeolie og dennes specielle virkning. Denne olie er udelukkende fremstillet på torsk fanget i det arktiske ishav, og dette faktum giver olien ekstra gode kvaliteter. Gitte er også kostvejleder og besvarer også gerne spørgsmål om din kost denne dag.

Fra klinikkens side vil Kirsten Thorhauge, Henrik Thorhauge og Jørn Jensen være til stede. Kirsten vil fortælle om børn og kiropraktik, Henrik er specialist i slidgigt og Jørn er ekspert i massage, akupunktur og laserbehandling.

Dagens program:

  • 09.45-10.00 Dørene åbnes
  • 10.00-11.00 Foredrag i salen v. Henrik Thorhauge
  • 11.00-13.00 Gå rundt og besøge vores stande i klinikken. Der er også mulighed for at nyde smagsprøver på lækker frugt fra Kiwi, Bøsbrovej, Vorup, og som altid giver vi gerne en kop kaffe eller kakao
  • 13.00 Tak for i dag

Husk også; vi har gratis parkering lige uden for døren.

Tilmelding til dette fantastiske arrangement til klinik@kiropraktorerne.com eller på tlf. 88 80 72 10 senest torsdag d. 19. januar 2017 kl. 12.00

Vi glæder os til at se jer!